Är du konsult som söker kollegor?

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″]Vill du bli en av oss i Directa…

Vi är alla egna företagare som valt att samarbeta under ett gemensamt varumärke. Det gör oss starkare och vi kan också erbjuda ett bredare utbud. Med vår samlade kompetens står vi oss väl i konkurrensen. Dessutom har vi kul och känner tillhörighet och gemenskap i en utvecklande miljö.

Vad är Directa?

Directa är etablerat på marknaden sedan 20 år och vi arbetar med såväl de hårda som mjuka ledarskapsfrågorna på ett jordnära och konkret sätt. Vi är erfarna ledarskapskonsulter som arbetar inom affärsutveckling, ledarskap och kommunikation. Var och en av oss har specialistkompetens från olika områden och mångårig ledarerfarenhet. Vi har inga färdiga koncept utan vår styrka är att vara noggranna i behovsanalysen. Tillsammans med kunden identifierar vi de åtgärder som behövs för att skapa långsiktig hållbarhet både för individen och organisationen. De senaste åren har vi bjudit in till uppskattade miniseminarer med fokus på framtiden. Vi lägger idag stort fokus på hur vi kan förebygga ohälsosam stress.

Vår ledstjärna är generositet

I Directa delar vi med oss av vår kompetens genom utbyte av tankar, idéer och verktyg. Vi tycker det är stimulerande att arbeta tillsammans i uppdrag. En förutsättning för denna generositet är en vilja att bygga tillit och förtroende för varandra. Bl a genom att avsätta tid för gemensam utveckling vid våra återkommande månadsmöten. Vi har även resurser som kan hjälpa till med försäljning och marknadsföring.

Varför vill vi växa?

Vi är stolta över det vi uträttar för våra kunder som finns inom både privat näringsliv, offentlig sektor och idéburna organisationer. På hemsidan www.directa.se hittar du ett urval.  Nu vill vi i god tid fylla på med nya konsulter då vi inom några år står inför en generationsväxling. Men vi vill inte bli fler än 12 för att vara fortsatt obyråkratiska och effektiva.

Vem är du?

Är du en konsult som känner att du skulle passa in i vårt gäng och som delar våra värderingar om generositet och gemensam utveckling?  Vill du ta din konsultverksamhet till nästa nivå tillsammans med oss?

Välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion! Lillemor Frenkel når du på 070-698 13 52 och Ing-Marie Bergqvist på 073-890 44 78.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]