Ledarskap på djupet, 11 – 14 maj 2023

Ledarskap på djupet

För dig som har gått ”alla” ledarskapsutbildningar!

Vill du…
  • Stanna upp och reflektera över ditt personliga ledarskap?
  • Känna en djupare mening och känna att du räcker till?
  • Skapa en verktygslåda för att vara en hållbar ledare över tid?

Ser du också naturen som plats för utveckling och återhämtning?

Då har du hittat rätt!

Ett reflekterande och personligt ledarskap är framtidens ledarskap. Att hitta fram till ditt eget autentiska ledarskap är nyckeln till att vara hållbar som ledare och känna mening i vardagen på jobbet och privat.

Vi möts i rogivande, vackra och inspirerande Sörfjärden som ligger vid havet mellan Hudiksvall och Sundsvall i Hälsingland. Det fina Kulturkapellet mitt i byn är vår samlingsplats. Skogen, stranden och havet vår ”arbetsplats” när vi tillsammans utforskar och utvecklar ledarskap på djupet utifrån nya perspektiv och metoder.

Praktiskt

Start: Torsdag den 11 maj klockan 19.00 Avslut: Söndag den 14 maj efter lunch Boende: I stugor för 2-3 personer i Sörfjärden Måltider: Gemensamma måltider inklusive middag på En liten Sjökrog samt en festmåltid som vi lagar tillsammans. Pris: 19 800 kr ex moms inkl gemensamma måltider och boende i stuga. Early bird t.o.m. 28/2, 17 820 kr. Max antal deltagare: 10. Sista anmälningsdag: 31/3

Syfte och mål

Att skapa förutsättningar för ett hållbart ledarskap för dig själv och andra.

Få energi och inspiration att hitta fram till ditt eget autentiska ledarskap.

Vår utgångspunkt

Vi använder oss av beprövade och evidensbaserade teorier och verktyg samt vår egen och gruppens kunskap och erfarenheter. Vi tar utgångspunkt i Försvarshögskolans koncept Utvecklande ledarskap och bygger på med kreativa och utforskande metoder för lärande och personlig utveckling.

Ur innehållet
  • Dialog om det utvecklande ledarskapet
  • Kartläggning av dina förutsättningar för ett hållbart ledarskap
  • Strategier och verktyg för att utveckla ett autentiskt ledarskap utifrån vem du är som individ
  • Feedback som verktyg
  • Reflekterande team, samtal runt brasan, gående meditation, gemensamma måltider
Handledare

Ingela Johansson: Ingela har egen chefserfarenhet och bred erfarenhet av arbetsmiljöarbete och ledarskaps- och grupputveckling inom såväl privat som offentlig verksamhet. Hon är diplomerad coach, handledare i Utvecklande ledarskap och Riddarfjärdsmetoden® (chefshandledning i grupp). Privat är Ingela aktiv utövare av den japanska budosporten aikido, förälder, Sörfjärdsbo på fritiden och frilufsare.

Britta Lundkvist: Britta har egen chefserfarenhet, mångårig erfarenhet av ledarskaps- och grupputveckling samt coaching av ledare. Hon är diplomerad handledare i Utvecklande ledarskap och Indirekt ledarskap, diplomerad coach, mindfulnessinstruktör och författare. Hon är även förälder, funkisförälder, syster, norrlänning, golfspelare, naturälskare, bokslukare och student.

Vill du veta mer eller anmäla dig direkt, så gör du det genom att maila eller ringa Ingela eller Britta. Du hittar kontaktinformation här nedan.

Ingela Johansson Ingela.johansson@directa.se 076-645 29 72

Britta Lundkvist Britta.lundkvist@directa.se 070-598 99 70

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *