Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) 11-15 November

UGL är sedan många år en av de mest uppskattade ledarutbildningarna inom både offentlig förvaltning och näringsliv. 

Framgångsrika ledare uppfattas som trovärdiga genom att de tillämpar ett utvecklande ledarskap, som är grundat i självinsikt och social förmåga.

UGL behandlar den aspekt av ledarskapet och medarbetarskapet som handlar om relationer, det vill säga hur medlemmarna i gruppen påverkar och påverkas av andra.

UGL handlar om hur en grupp utvecklas och mognar, vad som händer i gruppen och vad som främjar respektive försvårar gruppens utveckling

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till alla ledare, medarbetare och gruppmedlemmar som är intresserad av ledarskap, gruppdynamik och som vill utvecklas i sin yrkesroll och som individ.

Exempelvis; chefer, ledare, arbetsledare, projektledare, konsulter, personalansvariga. Utbildningen är även lämplig för medarbetare.

Upplägg

Under 5 intensiva heldagar på internat, där din närvaro krävs hela tiden, får du träna dig i ledarskap, att ge och ta emot feedback, att kommunicera direkt och tydligt samt träna på konflikthantering och uppleva en grupps utveckling. Gruppens storlek är mellan 8 – 12 personer, där deltagarna inte ska vara i beroendeställning till varandra. Utbildningen leds av två certifierade handledare.

Omfattning

5 dagar

Datum
11 – 15 november, 2024

Plats
Älvkarleö Herrgård. En idyllisk herrgård belägen mellan Uppsala och Gävle.

Investering
29 800 kr, exklusive moms

Anmäl dig här

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *