Vi vill bli fler

Vi är alla egna företagare som valt att samarbeta under ett gemensamt varumärke. Det gör oss starkare och vi kan också erbjuda ett bredare utbud. Med vår samlade kompetens står vi oss väl i konkurrensen. Dessutom har vi kul och känner tillhörighet och gemenskap i en utvecklade miljö.

Vad är Directa?

Directa är etablerat på marknaden sedan 25 år och vi arbetar både med de affärsmässiga och de relationsorienterade frågorna på ett jordnära och konkret sätt. Vi är erfarna ledarskapskonsulter inom affärsutveckling, ledarskap och kommunikation. Var och en av oss har specialistkompetens från olika områden och mångårig ledarerfarenhet. Vår styrka är att vara noggranna i behovsanalysen. Tillsammans med kunden identifierar vi de åtgärder som behövs för att skapa långsiktig hållbarhet både för individen och organisationen. Vi bjuder in till uppskattade miniseminarier med fokus på framtiden och lägger stort fokus på hur vi kan bidra till ett hållbart arbetsliv.

Vår ledstjärna är generositet

I Directa delar vi med oss av vår kompetens genom utbyte av tankar, idéer och verktyg. Vi tycker det är stimulerande att arbeta tillsammans i uppdrag. En förutsättning för denna generositet är en vilja att bygga tillit och förtroende för varandra. Bl a genom att avsätta tid för gemensam utveckling vid våra återkommande månadsmöten. Vi har även resurser som kan hjälpa till med försäljning och marknadsföring.

Vi vill bli fler

Vi är stolta över det vi uträttar för våra kunder som finns inom både privat näringsliv, offentlig sektor och idéburna organisationer. På hemsidan hittar du ett urval. Vi vill bli fler och genom samarbetsavtal med oss får du tillgång till:

  • Ett starkt varumärke som ger legitimitet och trovärdighet i kundmöten
  • Gemensamma muskler i marknadsföring och försäljning
  • En ”hemvist” med kompetenta och erfarna kollegor som utvecklas tillsammans

Vem är du?

Är du en konsult som känner att du skulle passa in i vårt gäng? Vill du ta din konsultverksamhet till nästa nivå tillsammans med oss?

Välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal. Lillemor Frenkel 070-698 1352 och Ing-Marie Bergqvist 073-890 44 78, utgör rekryteringsgruppen.

Aktuella inlägg

Dela inlägget

Kategorier