Höj er arbetsmiljökompetens med stöd från Afa Försäkring

AFA Logga för atbetsmiljöutbildning

🔍 Vad innebär det?
Med Afa försäkring kan du få upp till 90% av kostnaden för arbetsmiljöutbildning ersatt om ditt företag har kollektivavtal och trygghetsförsäkring (TFA). Det är en unik möjlighet att investera i dina ledares och företagets utveckling utan att belasta er ekonomi.

💼 Varför välja Directa?
Vi är stolta godkända utbildningsarrangörer och specialiserade på att kombinera ledarskap med arbetsmiljö. Våra metoder fokuserar på interaktivitet och lärande i workshopformat för att säkerställa maximalt utbyte för alla deltagare.

💡 Vad kan vi erbjuda?
Med våra skräddarsydda program får du inte bara en ökad kunskap och förståelse för arbetsmiljö, utan också praktiska verktyg för att skapa en säkrare, hälsosammare och mer produktiv arbetsplats. Tillsammans tar vi er verksamhet till nästa nivå!

Gör som några av våra kunder, Strömbergs Distribution, Biotage och Arvid Nordquist – ta steget mot en säkrare, mer hälsosam och framgångsrik framtid för ditt företag med hjälp av Afa försäkrings stöd för arbetsmiljöutbildning! Kontakta oss på Directa idag för att komma igång!

Aktuella inlägg

Dela inlägget

Kategorier