Marie Quennerstedt

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.90″][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.90″][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.90″ module_alignment=”left” border_color_all=”#ffffff”]

Organisationskonsult och professionell coach som drivs av vetskapen om att företag och organisationer kan nyttja sina resurser bättre.

Jag är nyfiken, ständigt under egen utveckling och trivs med att bidra till utveckling av såväl team som ledare. För mig är det viktigt att verksamhetsutveckling och organisationsutveckling hänger ihop, det vill säga att det finns en tydlig koppling och röd tråd mellan Verksamhet och Organisation (”VADet och HURet”)

Jag arbetar systematiskt tillsammans med uppdragsgivaren och gemensamt tar vi fram nuläge och önskat läge. Jag processleder med kundens egen verksamhet, visioner, strategier och mål (”VAD”) som utgångspunkt och lägger därefter upp arbetet med kultur, normer och kommunikation (”HUR”) i syfte att nå kundens önskade läge.

Teoretiskt och praktiskt bidrar jag med min förmåga att facilitera och processleda.

Jag arbetar gärna med både grupper och individer.

Min erfarenhet

Yrkesmässigt bidrar jag med lång chefs- och ledarerfarenhet inom en nordisk kommunikations- och logistikkoncern stadd i ständig förändring. Dessa erfarenheter har givit mig praktiska kunskaper och färdigheter kring vad förändringsarbete handlar om. De senaste 15 åren har jag i olika ledarroller bland annat jobbat med komplexa förändringsprojekt, integration, fusion samt avveckling av verksamhet.

Mitt intresse för ledarskap och organisation har medfört att jag har fördjupat mig i det personliga ledarskapet och organisationsutveckling inom Gestaltakademin.

Erbjudande

 • Förändringsarbete på individ-, grupp och organisationsnivå
 • Organisationsutveckling; roller, ansvar och arbetssätt
 • Individ- och grupputveckling
 • Chefs- och ledarutveckling
 • Coachning/handledning/chefsstöd/mentorskap

 

Bakgrund

 • Många år som chef och förändringsledare inom PostNord
 • Diplomerad från Gestalt Akademins 4-åriga organisationslinje
 • Diplomerad coach, ackrediterad av International Coach Federation (ICF)
 • Eftergymnasiala Ekonomistudier
 • Ett flertal kurser avseende affärssystem (SAP)
 • Samhällsvetare från Uppsala Universitet

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_blurb admin_label=”Marie Quennerstedt” title=”Marie Quennerstedt” url_new_window=”off” use_icon=”off” image=”http://directa.se/wp-content/uploads/2018/01/Marie.jpg” use_circle=”off” use_circle_border=”off” icon_placement=”top” use_icon_font_size=”off” background_layout=”light” use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.90″ max_width_tablet=”50px”]

[/et_pb_blurb][et_pb_sidebar admin_label=”Konsulter” area=”et_pb_widget_area_9″ orientation=”left” remove_border=”off” background_layout=”light” show_border=”on” _builder_version=”3.0.90″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]