Vi vill bli fler konsulter

Vill du ta din konsultverksamhet till nästa nivå tillsammans med oss?  Vi vill bli fler…

Vi är egna företagare som valt att samarbeta under ett gemensamt varumärke. Det gör oss starkare och vi kan därmed erbjuda ett bredare utbud. Dessutom har vi kul och känner tillhörighet och gemenskap i en utvecklade miljö.

Det här är vi

Erfarna ledarskapskonsulter inom affärsutveckling, ledarskap och kommunikation. Var och en av oss har specialistkompetens från olika områden och mångårig ledarerfarenhet. Med vår samlade kompetens har vi stått oss väl i konkurrensen i 25 år och skapat ett starkt varumärke som ger legitimitet och trovärdighet i kundmöten.

Ännu starkare tillsammans

Vi vidareutvecklar vår kompetens genom utbyte av tankar, idéer och verktyg vid våra månadsmöten och arbetar gärna tillsammans i uppdrag. Vi marknadsför oss gemensamt via vår hemsida och sociala medier och du erbjuds även stöd i försäljning samt mentorskap. Sist men inte minst får du tillgång till trevliga, centralt belägna lokaler som också används som digital studio.

Våra värdeord är generositet, respekt & frihet.

Vi erbjuder dig en ”hemvist” med kompetenta och erfarna kollegor där vi hjälps åt och bidrar i gemensamma Directa-åtaganden.

Vi vill bli fler konsulter

Vi är stolta över det vi uträttar för våra kunder som finns inom både privat näringsliv, offentlig sektor och idéburna organisationer. På hemsidan www.directa.se hittar du ett urval.  Är du en konsult som idag jobbar i egen verksamhet och söker sammanhang och stimulans från kollegor? Välkommen att kontakta någon av oss för ett förutsättningslöst samtal.